Charmaine Berdino, Frihedsdressur undervisning og show

Skrevet af Malene 18/05/2020 0 Comment(s)

Mit navn er Charmaine Berdino. Jeg er hestetræner og har specialiseret mig i frihedsdressur og tricks. Jeg optræder med mine heste til store arrangementer, hesteshows og firma events i ind og udland. Jeg tager også ud og underviser andre i at arbejde med deres heste helt frit, ride uden udstyr og lave sjove tricks med deres heste.

Jeg er stolt af at være ambassadør for Castle Horsefeeds Danmark, da de producerer rigtig godt foder af god kvalitet, og så er der altid god service og vejledning så man får det optimale produkt til sin heste.

Jeg bruger MK Condition & Showmix, MK Cool Minty Mix og Smart Linseed.

Condition & Showmix`en bruger jeg til mine heste når de kræver lidt extra energi og gerne skal stå knivskape, bl.a. om sommeren når vi har højsæson med shows og events.

MK Cool Minty Mix bruger jeg når hestene skal holdes ved lige og laver deres daglige træning. En af mine Spanske heste har fra naturens side af masser af energi, så for at han ikke bliver alt for energisk så får han minty mix så han er dækket godt ind, men ikke får unødig energi. Det passer rigtig godt til ham og han elsker sit foder.

Smart Linseed er et af mine favorit produkter fra Castle. Det giver mine hestes pels en nærmest spejlagtig glans som jo er bare er super lækkert. På den måde behøver jeg ikke bruge diverse shine sprays for at få mine heste til at se godt ud, men med en hurtig omgang striglning er de allerede klar til shows. Derudover er de dækket ind med omega 3 & 6 og så er det nemt at udfodre. Så bliver det altså ikke bedre.

Efterlad en kommentar