Anne Wejlemand, Distancerytter

Skrevet af Malene 15/06/2020 0 Comment(s)

Mit navn er Anne Wejlemand, og jeg har redet distance siden 1995. Startede med at ride distance på min spring pony, ved siden af springningen. I 2010 købte jeg min første distance hest Miss Moneypenny. Mit mål var at komme så langt jeg kunne, have det sjovt undervejs og nyde hele vejen. Vores første stævne var en LD på 15 km, sammen gik vi hele vejen til CEI 120 km. I 2016 blev vi Sjællandmeste, I 2017 blev vi sammen danmarksmestre. I dag har jeg fire distance heste. Dy Faheema ox. En ox araber hoppe på 11 år 152 cm. Går cei 1 (80 km) på internationalt niveau. Blev Sjællandmester i 2019. Skulle have gået CEI 2 (120 km) i år, men grundet Corona er huk sat i fol.
Million dollar Baby. Anglo araber hoppe på 10 år. 158 cm. Går CEI 2 klasser på internationalt niveau. Vandt bronze til DM 2019. Var i år udtaget til Nordisk baltisk mesterskab for hold. Desværre aflyst pga Corona. Håber at DM bliver til noget i år, og satser på Nordisk baltisk mesterskab i 2021.
Enrique Bas OX. Ox araber vallak på 9 år 163 cm. Klar til start i internationale klasser. Blev klubmester i 2019.
Dior vrå. Anglo araber vallak på 6 år 164 cm. Klar til sin debut i LB (40 km) den 20/6.

For at få en god distance hest kræver det to ting. Den rigtige træning og korrekt fodring.
Alle mine heste bliver trænet til deres stævner efter nøje planlagte træningsplaner. Har valgt at fodre med Castle Horse Feeds da det er et kvalitets foderprodukt, der lever op til de forventninger jeg har. Alle hestene har fået udarbejdet foderplaner efter det niveau de er på.

Jeg fodre dem alle med Smart Zero Mix, Smart Linseed, MK Fibre Pellets og MK Lucerne Gold samt ekstra tilskud ved specifikke behov. Derudover får de selvfølgelig wrap ad libitum.


Jeg er desuden distance mentor under drf, holder med glæde foredrag om distance ridning, samt hjælper med spørgsmål omkring træning og fodring af distance hesten.
 

Efterlad en kommentar